Stockholms Internationella Poesifestival söker medarbetare!

10TAL söker engagerade medarbetare till Stockholms Internationella Poesifestival som arrangeras på Konstakademien fredagen den 30 november och lördagen den 1 december. Framstående poeter från USA, Malaysia, Makedonien, Albanien, Korea, Kuba, Palestina, Danmark och Tyskland framträder i regisserade föreställningar, tillsammans med Johannes Anyuru, Jila Mossaed, Rasha Alqasim, Jonas Gren och Hanna Rajs Lundström och skådespelarna Erik Ehn, Rebecka Hemse, Ann Petrén och Nina Zanjani m.fl.

Som medarbetare arbetar du med att assistera medverkande författare och artister, informera besökare och kontrollera biljetter. Vi önskar också hjälp med marknadsföring och annat praktiskt inför festivalen. Om du vill delta i 10TALs arbete med festivalen är du välkommen att skriva några rader om vem du är och varför du vill vara volontär. Skicka ansökan med namn och telefonnummer till anna@10tal.se

10TAL är en oberoende ideell kulturförening som drivs av författare, konstnärer, studenter och allmänt kulturintresserade. I verksamheten ingår tidskriften 10TAL om litteratur, konst och samtidsdebatt, förlaget 10TAL Bok och evenemang som Stockholms Internationella Poesifestival, Klubb 10TAL och Poesifabriken.